sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Cestni (mednarodni) transport – TOVORNA VOZILA

Pomembne prednosti

Znižanje stroškov goriva: Sledenje.com vam pomaga zmanjšati porabo goriva z optimizacijo poti, nadzorom vožnje in spremljanjem narave vožnje. Kako: v kolikor tovornjak omogoča priklop na računalnik v vozilu in ima odprt dostop do originalnega FMS vmesnika (to vam z lahkoto preveri vaš serviser), vam omogočamo ON-LINE prikaz nivoja goriva, povprečno porabo, obrate motorja, Podatke o tahografu. Glavno: poročilo o porabi goriva pokaže odstopanja na enostaven in pregleden način.

Sledenje.com zniža stroške komunikacije: najdražji strošek v tujini predstavlja strošek mobilnih telefonov, pa ne le s strani voznikov ampak tudi v pisarni. Če pisna komunikacija poteka prek navigacije Garmin (velika večina tipov to podpira), imate poslana sporočila arhivirana, pošljete lahko navigacijsko točko (če je voznik ne najde sam, jo vi v programu GpsWin zagotovo boste!), lahko sestavite pot in jo pošljete vozniku v vozilo. Na drugi strani znižate tudi odzivni čas, ko morate stranki povedati približen čas dostave, saj razpolagate s podatkom v vsakem trenutku (pri sistemu z navigacijo ETA-čas prihoda na cilj in EDA-razdalja do cilja!)

Točen pregled nad voznim parkom in alarmi na odstopanja: opravili boste več prevozov kot prej zaradi pregleda nad celoto in obvladovanjem voznega parka iz pisarne. Z našo podporo boste pridobili znanje kako nastaviti alarme za dogodke, ki pomenijo nekaj izrednega in ne v skladu z dovoljenim (vse kar je vezano na neko lokacijo in čas, tudi sestavljeni dogodki: primer v času med 22.00 in 06.00 uro zjutraj na našem parkirišču pred podjetjem-poligonski sloj, ne sme priti do premika vozila).

Stranke bodo z vašimi storitvami bolj zadovoljne, kot so bile: saj jim bo možnost za dodelitev gesla omogočala vpogled v kolacijo vozila za obdobje, ki ga boste vi določili. Po poteku se geslo za krajši vpogled avtomatsko zbriše.

ID - identifikacija voznika: vsak voznik dobi svoj ID-ključek, v vozilu pa namestimo ID-čitalec in ga povežemo na gps napravo. V programu potem številko ključka poimenujemo po posameznem imetniku. To Omogoča AVTOMATSKI POTNI NALOG, preko teh podatkov tudi obračun dnevnice s točnimi podatki po državah in obračun (uvoz podatkov iz Magna kartice) in dodajanje ostalih stroškov na poti.

Najpogostejša vprašanja

Ali Sledenje.com deluje v vseh državah? Seveda deluje, odvisno je le od paketa za katerega se odločite: ali samo področje Slovenije ali tujina+SLO.

Ali Sledenje.com vključuje navigacijo, identifikacijo voznika, povezavo na računalnik (CANBus- poraba in nivo goriva), temperaturne senzorje, kodirane senzorje za vrata in ostalo dodatno opremo? Sistem omogoča spremljanje vseh senzorjev glede na izbrani paket, za opremo kot je Garmin, temperaturni senzor, kodirani senzor za vrata, itd.. pa velja cena po ceniku. Pokličite nas za ponudbo.

Ali je osveževanje pozicije vozila na običajnih 5 sekund, tudi ko je tovornjak v tujini? Osveževanje pozicij za pakete s sim kartico za Slovenijo je nastavljeno na običajnih 5 sekund, za tujino na 15 sekund. Da pa se ne ukvarjate s preveč pogostimi podatki, v storitvi uporabljamo najvišje kakovostno GPS opremo (naprave, ki omogočajo nastavitev po treh parametrih in sicer po času, razdalji in ob zaznavni spremembi kota). ZELO POMEMBNO, KER JE ZATO TUDI POROČILO O OPRAVLJENIH KILOMETRIH ČIMBOLJ TOČNO, NANJ JE VEZANO TUDI POROČILO O PORABI GORIVA.

Ali lahko sledimo tudi prikolice? Za prikolice ponujamo poseben sistem ID prikolice, ki zaznava katera prikolica je na katerem kamionu.

Kakšen je postopek namestitve v tovornjak? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.