sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Dostavna služba - DOSTAVNA VOZILA

Pomembne prednosti

Točen pregled nad voznim parkom: opravili boste več prevozov kot prej zaradi pregleda nad celoto in obvladovanjem voznega parka iz pisarne.

Stranke bodo z vašimi storitvami bolj zadovoljne, kot so bile: saj jim bo možnost za dodelitev gesla omogočala vpogled v lokacijo vozila za obdobje, ki ga boste vi določili. Po poteku se geslo za krajši vpogled avtomatsko zbriše.

ID- identifikacija voznika ne glede na tip vozila!: vsak voznik dobi svoj ID-ključek, v vozilu pa namestimo ID-čitalec in ga povežemo na gps napravo. V programu potem številko ključka poimenujemo po posameznem imetniku. Program AVTOMATSKI POTNI NALOG, preko teh podatkov obračuna dnevnice s točnimi podatki po državah in obračun (uvoz podatkov iz Magna kartice) in dodajanje ostalih stroškov na poti.

ODPRAVITELJ funkcija: dobite izredno naročilo in namesto, da kličete kdo od voznikov se kje nahaja, preprosto določite kriterij za iskanje najbližjega vozila, program vam jih posortira v zaporedje od najbližjega / najhitrejšega dalje (če ima vozilo tudi navigacijo, mu preprosto pošljete ciljno lokacijo kar na Garmina.

Alarmiranje: če se vozilo zaustavi na lokaciji, ki smo jo določili kot nedovoljeno. Samo sledimo svoji domišljiji.....

Najpogostejša vprašanja

Ali Sledenje.com deluje v vseh državah? Seveda deluje, odvisno je le od paketa za katerega se odločite: ali samo področje Slovenije ali tujina+SLO.

Ali Sledenje.com vključuje navigacijo, identifikacijo voznika? Sistem omogoča spremljanje vseh senzorjev glede na izbrani paket, za opremo kot je Garmin pa velja cena po ceniku. Pokličite nas za ponudbo.

Ali je osveževanje pozicije vozila na običajnih 5 sekund, tudi ko je dostavno vozilo v tujini? Osveževanje pozicij za pakete s sim kartico za Slovenijo je nastavljeno na običajnih 5 sekund, za tujino na 15 sekund. Da pa se ne ukvarjate s preveč pogostimi podatki, v storitvi uporabljamo najvišje kakovostno GPS opremo (naprave, ki omogočajo nastavitev po treh parametrih in sicer po času, razdalji in ob zaznavni spremembi kota). ZELO POMEMBNO, KER JE ZATO TUDI POROČILO O OPRAVLJENIH KILOMETRIH ČIMBOLJ TOČNO.

Ali je možno podatke iz vozila povezati z informacijskim sistem oz. urniki za planiranje dostav? To omogočamo preko WEB servisov, to so orodja, ki so narejena prav za to. Pohvalimo pa se lahko, da naši strokovnjaki dobro poznajo planiranje in vaše urnike umestijo v naš GpsWin program. Rezultat: poročilo o obiskih-dostavah pri planiranih strankah (kaj je po planu, kaj ni in kje so neplanirani postanki). Javite nam vaše želje, da vam izdelamo ponudbo.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.