sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Gradbeništvo - KIPERJI, HRUŠKE, BAGRI, TRAKTORJI, ...

Pomembne prednosti

Prekomerna uporaba strojev: Sledenje.com program omogoča stalno kontrolo nad številom ur katerega koli stroja z vgrajenim sistemom, beleži čas uporabe stroja, seveda tuid točne lokacije. Če je uporaba presegla dogovorjeni čas, razpolagate z dokazom v obliki poročila, čemur vaš najemnik ne bo mogel oporekati.

Črpanja, kipanja, pluženja, ...: s priklopom oz. povezavo na funkcijo v vozilu-stroju pridobite točne lokacije kje se je dogodek zgodil in kdaj, čas trajanja.

Podatki iz števcev na strojih: običajno niso ravno natančni, gps podatki so točnejši, odčitavanje pa avtomatsko preko naših poročil.

Zaščita pred krajo gradbenega stroja, kamiona: z našim sistemom smo v preteklosti pomagali že v več primerih, ko nas je uporabnik sistema poklical, da se gradbeni stroj ne nahaja na običajni lokaciji. Preko vpogleda v zgodovino najdemo zadnjo javljeno lokacijsko točko. Če je odzivni čas do javljenega izginotja hiter, je podatek zelo uporaben pri iskanju preko policije.

Alarmiranje: stroj naj bi se uporabljal na v pogodbi določeni lokaciji. Če to lokacijo zapusti, vam nastavljen dogodek premik iz te lokacije javi v obliki alarma v sistem. To je le eden od uporabnih primerov, samo sledimo svoji domišljiji.....

Vsak prihranek na kilometrini: praviloma pomeni tudi prihranek pri delovnem času!

Najpogostejša vprašanja

Kako sistem Sledenje.com zaznava skupni delovni čas strojev? Pri montaži gps naprave eno izmed žic naprave povežemo z vžigom stroja (vžig oz. kontakt).

Kako velika je GPS naprava in kje se montira? Naprava je velikosti običajnega mobitela, zaradi varnosti se montira izven področja upravljanja stroja in sicer pod armatirno ploščo, kjer se jo dobro pritrdi ravno zaradi tresljajev gradbenih strojev in opreme med opravljanjem del.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.

Ali obstaja možnost, da dobimo podatek po strojih, ki so razvrščeni v delovne skupine? Preprosto: to uredijo naši adminsitratorji, ki po vašem navodilu razvrstijo posamezne stroje v skupine (kiperji, črpalke, ..itd), vsaka skupina pomeni svoj stroškovni nosilec in poročila po skupinah. Glavni uporabnik v vašem podjetju -Administrator ima pravico razvrščanja oz. premeščanja vozil med skupinami.