sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Potniki /prodajniki/ terenske storitve – OSEBNA IN KOMBINIRANA VOZILA

Pomembne prednosti

S Sledenje.com znižajmo porabo goriva, obnašajmo se zeleno!Če so zaposleni prepuščeni svojim odločitvam brez nadzora, se nam upravičeno poraja vprašanje, če delajo res varčno in najbolj optimalno izkoristijo vozila. Ni nujno, da do tega prihaja namerno, a dokler nimamo sistema, ki nam to lahko pokaže, smo tudi kot vozniki lahko le skeptični.

Smo obiskali redno stranko? Pripravite nam le tabelo s točnimi podatki o naslovu stranke, mi pa vam preko »uparitve« s podatki iz naše vektorske cestne baze redno tedensko, mesečno pošiljamo poročilo o obiskanosti rednih strank (tudi neobiskanosti, interval obiskov oz. trajanje in število).

Popoln nadzor nad vozili in vožnjami službeno in privatno: če službeno vozilo služi tudi uporabi v privatne namene, vgradimo stikalo za ločevanje voženj. Tako v sistemu lokacije voženj in postankov v statusu privatno niso vidne, beležijo se le kilometri opravljeni privatno.

Najpogostejša vprašanja

Kako velika je GPS naprava in kje se montira? Naprava je velikosti običajnega mobitela, zaradi varnosti se montira izven področja upravljanjavozila in sicer pod armatirno ploščo, kjer se jo dobro pritrdi ravno zaradi tresljanjev.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.

Ali obstaja možnost, da dobimo podatek po vozilih, ki so razvrščeni v različne delovne skupine? Preprosto: to uredijo naši adminsitratorji, ki po vašem navodilu razvrstijo posamezna vozila v skupine (prodaja rezervnih delov, ambulantna prodaja, pospeševalci prodaje, prodajniki, ... itd), vsaka skupina pomeni svoj stroškovni nosilec in poročila po skupinah. Glavni uporabnik v vašem podjetju -Administrator ima pravico razvrščanja oz. premeščanja vozil med skupinami.

Ali je gps sledenje vozil zakonsko dovoljeno? Že sama beseda gps sledenje vozil poudarja, da želimo spremljati procese, ki se dogajajo na terenu z našimi osnovnimi sredstvi. Vsaka optimizacija službenih poti in s tem povezano znižanje stroškov pomeni lahko boljše poslovanje podjetja. Hkrati zaposlenim omogočamo olajšano izdelavo, če ne celo avtomatsko izdelavo, potnega naloga, ki je hkrati lahko popolno poročilo s terena.