sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Reševalni in intervencijski prevozi - AMBULANTNA IN INTERVENCIJSKA VOZILA

Pomembne prednosti

Točen podatek o trajanju vožnje ali postanka: kazni za prekrškarje so visoke in si jih ne smemo privoščiti. Za primer, da voznik pozabi spremljati ta podatek, ga lahko iz pisarne na to opozorimo (tudi povsem brezplačno preko navigacije, saj so sporočila vključena v ceno najema). Če kazni zanemarimo, pa so v igri tudi življenja potnikov in naša odgovornost kot prevoznikov, da postopamo v skladu s pravili.

INTERVENCIJA in točen podatek o trajanju: s priklopom na modro luč se v sistemu on-line in v poročilih beleži začetek in zaključek intervencije. S priklopom vozila in s tem naprav v njem na stalno napajanje, omogočimo prejem lokacije intervencije iz centra za obveščanje takoj brez običajnega vzpostavljanja povezave na Garmina. Z »uparitvijo« vaših interesnih točk oz. rednih lokacij pridobite poročila po točkah iz vašega seznama in točkah izven.

ID- identifikacija voznika ne glede na tip vozila!: vsak voznik dobi svoj ID-ključek, v vozilu pa namestimo ID-čitalec in ga povežemo na gps napravo. V programu potem številko ključka poimenujemo po posameznem imetniku. To omogoča AVTOMATSKI POTNI NALOG, preko teh podatkov tudi obračun dnevnice s točnimi podatki po državah in obračun (uvoz podatkov iz Magna kartice) in dodajanje ostalih stroškov na poti.

Pri zavarovalnici zahtevajte popust zaradi namestitve Sledenje.com sistema za sledenje vozil: povprašajte vašega zavarovalnega agenta, saj večina Slovenskih zavarovalnic ponuja dodatni popust za z gps sistemom opremljenimi vozili.

Najpogostejša vprašanja

Ali Sledenje.com vključuje navigacijo, identifikacijo voznika? Sistem omogoča spremljanje vseh senzorjev glede na izbrani paket, za opremo kot je Garmin pa velja cena po ceniku. Pokličite nas za ponudbo.

Ali je osveževanje pozicije vozila na običajnih 5 sekund, tudi ko je vozilo v tujini? Osveževanje pozicij za pakete s sim kartico za Slovenijo je nastavljeno na običajnih 5 sekund, za tujino na 15 sekund. Da pa se ne ukvarjate s preveč pogostimi podatki, v storitvi uporabljamo najvišje kakovostno GPS opremo (naprave, ki omogočajo nastavitev po treh parametrih in sicer po času, razdalji in ob zaznavni spremembi kota). ZELO POMEMBNO, KER JE ZATO TUDI POROČILO O OPRAVLJENIH KILOMETRIH ČIMBOLJ TOČNO. Če pa so vožnje izven območja Slovenije bolj poredke in on-line pogled, ko je vozilo v tujini, ni potrebno, je za vaše potrebe dovolj paket za Slovenijo, v poročilu pa se beleži tudi aktivnost vozila v tujini.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.