sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Rent-a-car, avtodomi - OSEBNA VOZILA, AVTODOMI

Pomembne prednosti

Prekoračitev hitrosti: že res, da imate strankine podatke, tudi kavcijo v primeru avtodomov, a se vam ob vsakem pretiravanju v vožnji uničuje motor, pnevmatike ter ostali vitalni deli, kar pa gre VSE NA VAŠE STROŠKE. Preko poročila o vožnji posamezne stranke in nastavljenimi ALARMI boste obveščeni kdo so »malomarni vozniki«, lahko jih boste opozorili oz. v prihodnje ne več »rentali« vozila.

ID- identifikacija voznika ne glede na tip vozila!: morda deluje ukrep preveč strogo, da se vam mora uporabnik prijaviti z nekim ID-ključkom, a zagotovo deluje dodatno vzpodbudno, da bo pazil kako uporablja vozilo. Običajno je to ključek a, b, c, d, torej par ključkov, na ta način oseba, ki uporablja vozilo v službeni namen, lahko od vas dobi POTNI NALOG kar avtomatsko. Pomislite kakšna prednost v vaši ponudbi je to!

Kraja vozila oz. avtodoma: nemalokrat se zgodi, da so vozila »rent-a-car« in avtodomi prva tarča tatov, vam pa lahko nenormalno zagrenijo življenje. Z opremo gps in dobrim ter zanesljivim sistemom Sledenje.com bo lokacija vašega vozila hitro znana. Dovolj je še klic policiji, da opravi svoje.

"GPS Tracked by Sledenje" nalepke na vašem vozilu ponujamo kot možnost, zagotovo pa deluje kot dodatni varnostni element, saj bo vsak nepridiprav prej še enkrat dobro premislil o svoji nameri.

Najemnik vozila se je izgubil: najemnik se zagotovo počuti bolj avrnega, če ve, da ga lahko nekdo spremlja, posebno če nam je povedal za smer v katero bo potoval. Če se na poti izgubi, smo mu mi v pisarni lahko super orodje za izhod iz sile. Naša kartografija je redno posodobljena, vsaka lokacija je vidna, sledi le še usmerjanje na daljavo. Funkcionalnost je lahko zopet prednost v vaši ponudbi.

Najpogostejša vprašanja

Ali Sledenje.com deluje v vseh državah? Seveda deluje, odvisno je le od paketa za katerega se odločite: ali samo področje Slovenije ali tujina+SLO.

Ali Sledenje.com vključuje navigacijo, identifikacijo voznika? Sistem omogoča spremljanje vseh senzorjev glede na izbrani paket, za opremo kot je Garmin pa velja cena po ceniku. Pokličite nas za ponudbo.

Ali je osveževanje pozicije vozila na običajnih 5 sekund, tudi ko je vozilo v tujini? Osveževanje pozicij za pakete s sim kartico za Slovenijo je nastavljeno na običajnih 5 sekund, za tujino na 15 sekund. Da pa se ne ukvarjate s preveč pogostimi podatki, v storitvi uporabljamo najvišje kakovostno GPS opremo (naprave, ki omogočajo nastavitev po treh parametrih in sicer po času, razdalji in ob zaznavni spremembi kota). ZELO POMEMBNO, KER JE ZATO TUDI POROČILO O OPRAVLJENIH KILOMETRIH ČIMBOLJ TOČNO.

Kako velika je GPS naprava in kje se montira, ali je na vidnem mestu? Naprava je velikosti običajnega mobitela, zaradi varnosti se montira izven področja upravljanja vozila in sicer je na skritem mestu pod armatirno ploščo, kjer se jo dobro pritrdi ravno zaradi tresljajev.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.