sledenje_vozil_logo
sledenje_vozil_logo
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri
sledenje_tovorna_vozila_nalogi sledenje_dostavna_vozila sledenje_gradbena_vozila sledenje_osebna_in_kombinirana_vozila

sledenje_avtobusi sledenje_intervencijska_vozila sledenje_avtodom sledenje_smetarska_vozila
dejavnosti_vašega_podjetja
zapri


gps_sledenje_nalogi
zapri
DOZEN TIPS FOR RATIONAL FLEET MANAGEMENTnaroci_storitev
zapri
Order in free system testing on car.

naroci_storitev
zapri


Service Sledenje.com is avalible 24/7 !
naroci_storitev
zapri
Demand our call. Fill the form and we will call you back!

naroci_storitev
zapri
Sledenje vehicle tracking with GPSWin

naroci_storitev
zapri
Order in for free test!

Zbiranje in odvoz odpadkov - SMETARSKA VOZILA

Pomembne prednosti

S Sledenje.com znižajmo porabo goriva, obnašajmo se zeleno! Če so zaposleni prepuščeni svojim odločitvam brez nadzora, se nam upravičeno poraja vprašanje, če delajo res varčno in najbolj optimalno izkoristijo vozila. Ni nujno, da do tega prihaja namerno, a dokler nimamo sistema, ki nam to lahko pokaže, smo tudi kot vozniki lahko le skeptični.

Povečanje produktivnosti ekip za zbiranje odpadkov na terenu: pripravite nam le tabelo s točnimi podatki o lokacijah ekoloških otokov, jih poimenujete, mi pa vam preko »uparitve« s podatki iz naše vektorske cestne baze redno tedensko, mesečno pošiljamo poročilo o dejavnosti vaših vozil po vaših lokacijah (interval oz. trajanje in število). Z nastavitvijo še bolj pogostega pobiranja pozicij iz gps naprave so vidne prav vse tudi najkrajše lokacije postankov, torej pred vsakim odjemnim mestom.

Nadgradnja s senzoriko: z bolj pogostim pobiranjem pozicij ste naredili korak naprej. Naročniki, ki se prvič srečajo s sistemom, so vedno presenečeni nad rezultatom. Kako si dodatno olajšati delo in dobiti še bolj uporaben podatek? S senzoriko za beleženje prisotnosti in števila posod za odpadke na zadnji klopi smetarskega vozila! Najvišjo dodano vrednost pa prinaša paket z opremo Deister, ki ponuja rfid odčitavanje odjemnih mest, opozorila na posode, ki niso popisane v sistemu za odvoz, itd...

Uvoz vaših GIS podatkov v program GpsWin! Smo strokovnjaki na področju GIS podatkov, zato nam je vsaka takšna naloga mala mal'ca, vam pa v veliko pomoč.

Najpogostejša vprašanja

Ali Sledenje.com vključuje navigacijo, identifikacijo voznika? Sistem omogoča spremljanje vseh senzorjev glede na izbrani paket, za opremo kot je Garmin pa velja cena po ceniku. Pokličite nas za ponudbo.

Ali je osveževanje pozicije vozila na običajnih 5 sekund? Osveževanje pozicij za pakete s sim kartico za Slovenijo je nastavljeno na običajnih 5 sekund. Z nastavitvijo še bolj pogostega pobiranja pozicij iz gps naprave so vidne prav vse tudi najkrajše lokacije postankov, torej pred vsakim odjemnim mestom.

Kako velika je GPS naprava in kje se montira, ali je na vidnem mestu? Naprava je velikosti običajnega mobitela, zaradi varnosti se montira izven področja upravljanja vozila in sicer je na skritem mestu pod armatirno ploščo, kjer se jo dobro pritrdi ravno zaradi tresljajev.

Kakšen je postopek namestitve v vozilo? Podpišemo pogodbo, dogovorimo montažo ob vam ustreznem terminu, pridemo k vam in uredimo vaše želje. No, ni tako enostavno: zato smo to dejavnost zaupali zunanjim pooblaščenim avtoelektričarjem, ki sledijo trendom in dobro poznajo karakteristike vozil.

Ali je možno podatke iz vozila povezati z informacijskim sistem oz. urniki za odvoz? To omogočamo preko WEB servisov, to so orodja, ki so narejena prav za to. Pohvalimo pa se lahko, da naši strokovnjaki dobro poznajo planiranje in vaše urnike umestijo v naš GpsWin program (kaj je po planu, kaj ni in kje so neplanirani postanki). Javite nam vaše želje, da vam izdelamo ponudbo.