Sledenje Mednarodni AI – sledenje vozil za mednarodni transport

Paket Sledenje mednarodni AI je popolnoma prilagojen sistem upravljanja voznih parkov za mednarodni transport. Tahograf podatki, navigacija za tovorna vozila, pisna komunikacija, sonda za gorivo in ostala senzorika vse na enem mestu.

Takojšen vpogled v stanje voznika in enostavno planiranje

Z novim TAHO modulom dobite enostaven vpogled v razpoložljivost voznika na dnevnem, tedenskem in 14 dnevnem nivoju. Paket vam s pomembnimi podatki poda transparenten pogled v ure vožnje in trajanja postankov, s čimer vam pomaga, da vaše poslovanje poteka brez nepotrebnih glob zaradi kršitev zakona, ki so lahko zelo visoke. V modulu je prikazano:

online-tahograf-stanja

Tabela online taho stanj

  • taho-stanja-balon

    Taho stanja-balon

    Online TAHO stanje, ki je izredno natančno. Pri trajanju voženj in postankov na dnevni ravni pride do maksimalno 2 minuti zamika, na 14 dnevni bazi pa do 28 minut, kar so zanemarljive vsote,

  • ter avtomatski prenos podatkov iz digitalnih tahografov in voznikovih kartic, direktno iz vozila na terenu v pisarno. Novi modul zagotavlja nadvse hiter prenos, saj se ustrezni podatki prenesejo v roku 2-6 minut. Možnost imate tudi nastavitev avtomatskega prenosa na poljuben dan, vse v skladu z zakonodajo.

Skupaj z dostopom do informacij kot so ETA (predviden čas prihoda), EDA (predvidena razdalja do cilja), lokacija vseh vozil na terenu, prenos TAHO podatkov na daljavo in online TAHO stanj si zagotovite optimalne pogoje za delovanje vaše flote in transporta.

Pisna komunikacija in navigacija

navigacija-za-tovorna-vozila

Navigacija za tovorna vozila

Enostavna komunikacija na terenu je vitalnega pomena, kar omogočamo z novim modulom za komunikacijo, s katerim smo zagotovili enostavno komunikacijo med pisarno in vozniki kot tudi med samimi vozniki na terenu. V paket je vključena android tablica z aplikacijo SDASH za pošiljanje sporočil, lokacij in celotnih poti, vse skupaj z navigacijo, ki je specialno prilagojena za tovorna vozila in mednarodni transport.

Zakonodaja na področju telefoniranja med vožnjo je vedno bolj striktna in tudi kazni so vedno višje. V Italiji na primer vas lahko kot tujca kaznujejo zaradi uporabe telefona med vožnjo z izrekom prepovedi vožnje na italijanskih cestah do dveh mesecev – poroča žurnal.

sdash-komunikacija

Sdash komunikacija

Varnost in analiza

Ali ste vedeli, da predstavljajo stroški goriva pri transportnih podjetjih v povprečju 40% do 45% vseh stroškov? To je dejstvo in nad tem nimamo vpliva. Vplivamo pa lahko na 20-25% vsega goriva, ki je izgubljen zaradi kraj, če razpolagamo s pravočasno in točno informacijo. V paket za mednarodni transport je vključena tudi sonda za gorivo, ki omogoča online spremljanje nivoja goriva, količine natočenega goriva, porabe goriva in nadzor tudi v času brez kontakta v vozilu.

sonda-za-gorivo

Sonda za gorivo

Sonda deluje kot senzor za zaznavanje kraj goriva in vas pravočasno opozori ob takšnih dogodkih. S tem dobite pomembne podatke za nadaljnjo preventivo. Po statistiki, če vam uspe preprečiti le 20% vseh tatvin goriva, poplačate investicijo za spremljanje goriva s sondami v 2 do 3 mesecih.

Dodatne rešitve za transport

Še nekaj dodatnih možnosti, ki jih omogoča paket Sledenje Mednarodni AI: online spremljanje temperature in vlažnosti blaga ter dostop do CanFMS podatkov za nadzor, analizo in izboljšanje načina vožnje. Paket vam v celoti pomaga do bolj optimalnega izkoristka vozil, nižanja stroškov ter dodatno izboljša kvaliteto vaše storitve.

Pošljite nam povpraševanje ali kontaktirajte našo prodajno ekipo direktno in skupaj bomo dosegli OPTIMUM!